Regel je verzekeringen bij Weisch Advies

Verzekeren geeft zekerheid

Wat als je onverhoopt je baan kwijtraakt of er brand uitbreekt? Het zijn doemscenario’s waar je liever niet over nadenkt. Toch is het nodig om je met dit soort zaken bezig te houden, als je jouw verzekeringen goed wilt regelen. Wij denken met je mee en maken je verzekeringen direct in orde. Dat zorgt voor zekerheid. Bij ons kun je voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen terecht.

Particuliere verzekeringen

Stormschade aan het huis, een ongeluk met de auto of het overlijden van een partner. Je hoopt natuurlijk van niet, maar toch zijn dit scenario’s waar je mee te maken zou kunnen krijgen. Om de risico’s te dekken en zekerheid in te bouwen, is verzekeren noodzakelijk. Deze zorgen nemen wij van je uit handen. We brengen in kaart welke verzekeringen optimaal aansluiten bij jouw situatie.

Zakelijke verzekeringen

Ook op zakelijk gebied heb je te maken met verschillende risico’s. Met passende bedrijfsverzekeringen zorg je voor zekerheid binnen het ondernemerschap. Bij Weisch Advies kun je terecht voor advies op maat. We zoeken uit welke verzekeringen bij jouw type bedrijf passen. Zo kun je als zzp’er of groot bedrijf zorgeloos blijven ondernemen. Dat biedt ruimte om door te groeien.

Kies wijs, ga voor Weisch

Hypotheken

Niet alleen kijken naar wat kan, maar ook wat bij jou past. Wij regelen een hypotheek die bijdraagt aan de toekomst die jij voor ogen hebt.


LEES MEER

Vermogensopbouw

Vermogensopbouw is kijken naar morgen. Sparen, beleggen of investeren, welke manier past bij jou? Dat zoeken we samen voor je uit.


LEES MEER

Aankoopbegeleiding

Met Koop Weisch zet je de volgende stap in de zoektocht naar jouw nieuwe thuis. Aankoopbegeleiding verder dan de voordeur, dat voelt als thuiskomen.


LEES MEER

Weisch Advies

It Achterbosk 1
9051 CS Stiens
0611600876
0853035843
info@weischadvies.nl

    

   Volg ons op social media

   Onderdeel van Financieel zeker

   Weisch Advies is franchisenemer van Financieel Zeker. Wij bieden financiële dienstverlening waarbij het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij centraal staat. Feel Good Finance noemen we dat.

   Aansluitgegevens

   • KvK 85091480
   • Kifid registratienummer 300.012172
   • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626