Over Weisch Advies

Marco Weideman & Yvonne Schuts. Samen Weisch Advies

Persoonlijke gesprekken voeren. Ons onderdompelen in je financiële situatie en toekomstdromen. Je overzicht bieden in de wirwar aan regels en wetgevingen rondom hypotheken, verzekeringen en vermogensopbouw. En je voorzien van eerlijk onafhankelijk financieel advies. Dat is Weisch Advies.

Met meerdere jaren ervaring op het gebied van financiële dienstverlening staan wij, Marco en Yvonne, namens Weisch Advies voor je klaar. Het is onze missie om jou te ontzorgen op financieel vlak. Dat doen we door samen met jou op een passende manier financiële zekerheid te creëren.

 

Weisch Advies heeft oog voor jou én onze toekomst

volledig onafhankelijk

Dit is Weisch Advies. Wie ben jij?

Het gevoel dat je maar een nummertje bent… Heb je daar ook zo’n hekel aan? Toch is het binnen de financiële wereld niet ongebruikelijk. Voor ons meer dan genoeg reden om het anders aan te pakken. In november 2020 verbonden wij de eerste drie letters van onze achternamen, de start van Weisch Advies. Te herkennen aan onze zeer persoonlijke aanpak en op maat gemaakte financiële adviezen.

Beide zijn we woonachtig in het Friese Britsum. Ons kantoor vind je daar niet ver vandaan in het centrum van Stiens. Een geweldige plek, maar toch komen wij liever bij jou thuis langs. Praten over belangrijke financiële zaken op een plek waar jij je thuis voelt, dat is wel zo fijn. Dan krijgen wij pas echt inzicht in hoe we voor jou financiële zekerheid kunnen creëren. Goede gesprekken vormen de basis voor persoonlijk financieel advies.

Financieel advies met zekerheid

Weisch Advies is een volledig onafhankelijk financieel adviseur. Dit betekent dat we geen enkele contractuele verplichtingen hebben met banken, geldverstrekkers en/of verzekeringsmaatschappijen. Jouw belang staat bij ons geheel voorop, waardoor we je financiële situatie optimaal kunnen versterken.

Als franchisenemer van Financieel Zeker hebben wij tevens de mogelijkheid om een onafhankelijke keuze te maken uit zo’n veertig geldverstrekkers. Dat biedt extra mogelijkheden. Wij zoeken naar de aanbiedingen met de beste rentepercentages en gunstigste voorwaarden. Zo betaal jij niet meer dan nodig.

“Bijzonder prettig en helder gesprek. Zal deze partij zeker aanraden “

Heer Heerlien en mevrouw Van der Werff

“Marco is zeer ter zake kundig. Hij gaf ons een zeer begrijpelijke uitleg over onze mogelijkheden. Daarbij is hij vriendelijk en beleefd. Hij komt zeer betrouwbaar over.”

Heer en mevrouw Lokhorst

“Helder introductiegesprek. Staat open om naar wensen te luisteren. Bekritiseert niet. “

Hr. S

met een goed gevoel je financiën regelen

Dit is wat jij mag verwachten van Weisch Advies

 • Jouw financiële situatie helder in beeld
 • Gericht en persoonlijk onafhankelijk advies
 • Duidelijk overzicht van alle mogelijkheden
 • Oog voor mens, milieu en maatschappij
 • Wij adviseren, maar jij beslist

Vraag kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan.

Handig, de aansluitgegevens van Weisch Advies

Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12016626 – www.afm.nl

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
300012172 – www.kifid.nl

Kamer van Koophandel (KVK)
85091480 – www.kvk.nl

Weisch Advies heeft een AFM vergunning, is aangesloten bij het Kifid en Wft gecertificeerd. Om onze kennis up-to-date te houden, volgen wij jaarlijks diverse bijscholingen.

Weisch Advies

It Achterbosk 1
9051 CS Stiens
0611600876
0853035843
info@weischadvies.nl

    

   Volg ons op social media

   Onderdeel van Financieel zeker

   Weisch Advies is franchisenemer van Financieel Zeker. Wij bieden financiële dienstverlening waarbij het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij centraal staat. Feel Good Finance noemen we dat.

   Aansluitgegevens

   • KvK 85091480
   • Kifid registratienummer 300.012172
   • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626