Feel Good Finance bij Weisch Advies

Financiën regelen met het oog op toekomst

Je wilt dat je financiële zaken niet alleen vandaag goed geregeld zijn, maar ook aansluiten bij je ambities. Dat geeft de rust en ruimte die je nodig hebt om toe te werken naar de toekomst die je voor ogen hebt. Weisch Advies kijkt daarom verder dan vandaag. Ook de mogelijke scenario’s van morgen brengen we in kaart. Ons advies baseren we op het volledige plaatje. Dat biedt financiële zekerheid.

op lange termijn

Financieel advies biedt mogelijkheden

Hoe meer financiële zekerheid je opbouwt, hoe meer er mogelijk is op de lange termijn. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Financieel advies zien wij daarom als een dienst die een grote bijdrage levert aan onze samenleving. Ook als het aankomt op zorg dragen voor onze aarde. Bij Weisch Advies staat duurzaamheid daarom hoog in het vaandel.

Weisch Advies en duurzaamheid

Weisch Advies zet zich in voor mens, milieu en maatschappij. Nu én in de toekomst. Dat doen we door onze CO2-uitstoot te beperken naar een minimum en te compenseren wat we al aan CO2 hebben uitgestoten. Bomen planten, reizen beperken en digitaliseren, wij doen er alles aan om onze footprint te verkleinen. En jij levert daar automatisch een bijdrage aan door met ons samen te werken.

De CO2-uitstoot van Weisch Advies?

CO2 is één van de belangrijkste broeikasgassen. Financieel Zeker liet Onderzoeksbureau Tauw daarom onze CO2-uitstoot onderzoeken. Bij het verzorgen van een geheel hypotheektraject, van adviesgesprekken tot en met het passeren bij de notaris van de hypotheekakte, bedraagt de CO2-uitstoot per hypotheektraject 48 kg. Hoe we deze uitstoot compenseren? Door het planten van bomen.

Trees for all

Kies voor een groen hypotheektraject

Wij planten bomen zodat een deel van onze CO2-uitstoot kan worden gecompenseerd. Bomen nemen namelijk CO2 op en zetten dit om in hout en wortels. Er zijn gemiddeld 38,5 bomen nodig om 1 ton CO2-uitstoot te compenseren. Omgerekend zijn er 1,87 bomen nodig ter compensatie van de 48 kg CO2-uitstoot van één hypotheektraject bij Weisch Advies.

Concreet betekent dit dat wij per hypotheektraject twee boompjes schenken, die de organisatie Trees for All op Nationale Boomplantdag aanplant. Met eigen ogen zien dat de bomen geplant worden? Het is ook mogelijk om de boompjes thuis te ontvangen en in eigen tuin te planten. Dat noemen wij Feel Good Finance.

Weisch Advies

It Achterbosk 1
9051 CS Stiens
0611600876
0853035843
info@weischadvies.nl

    

   Volg ons op social media

   Onderdeel van Financieel zeker

   Weisch Advies is franchisenemer van Financieel Zeker. Wij bieden financiële dienstverlening waarbij het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij centraal staat. Feel Good Finance noemen we dat.

   Aansluitgegevens

   • KvK 85091480
   • Kifid registratienummer 300.012172
   • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626