Regel je hypotheek bij Weisch Advies

Een hypotheek afsluiten met toekomst

Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of je hypotheek wilt oversluiten, het heeft grote impact op je financiële situatie. En dat heeft gevolgen voor de toekomst. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat je hypotheek goed geregeld is. Weten dat je financiële zaken op orde zijn, geeft een gevoel van zekerheid. Dat noemen wij Feel Good Finance.

open, helder en transparant

Wij regelen de beste hypotheek voor jou

Wat is de beste hypotheek voor jou? Bij Weisch Advies kijken we naar wat kan, wat bij je past én welke hypotheek aansluit bij je ambities. Dat noemen wij een hypotheek met toekomst. Door open, helder en transparant te zijn, maken we de financiële mogelijkheden voor jou inzichtelijk. We laten je zien wat de impact is van een hypotheek die bijdraagt aan de toekomst die jij wilt bouwen.

Ik wil een hypotheek afsluiten, want…

“Ik wil mijn eerste huis kopen”

Je eerste huis kopen? Dat is een fantastische mijlpaal! Maar we begrijpen ook dat het kopen van je eerste huis overweldigend kan zijn. Want hoeveel kun je lenen met jouw inkomen? En welke rol speelt je eigen geld bij het afsluiten van een hypotheek? Wij zorgen dat voor jou glashelder is hoe het afsluiten van een hypotheek voor je eerste huis werkt. Zo kun je gericht op zoek naar je ideale koopwoning.

“Ik ga verhuizen”

Verhuizen brengt de nodige rompslomp met zich mee. Des te fijner als je weet dat je financiën gewoon goed geregeld zijn. Of je nu verhuist naar een andere koopwoning of teruggaat naar een huurwoning, van ons kun je (hypotheek)advies op maat verwachten. Wij maken helder wat je financiële mogelijkheden zijn. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken, over het al dan niet afsluiten van een hypotheek.

“Ik wil mijn hypotheek oversluiten”

Je hypotheek oversluiten, misschien heb je er weleens over nagedacht. Een slimme keuze? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Als de hypotheekrente laag is, kan het slim zijn om je hypotheek over te sluiten. Soms kan het kiezen voor een andere hypotheekvorm juist voordeliger zijn. Maar bij het oversluiten van je hypotheek komen ook kosten kijken, zoals een boeterente. Wij maken voor jou inzichtelijk of het oversluiten van je hypotheek het gewenste voordeel oplevert.

Kies wijs, ga voor Weisch

Verzekeringen

Je verzekeringen gewoon goed geregeld, dat geeft rust. Wij geven jou helder verzekeringsadvies. Zo kun jij met een gerust hart vooruitkijken.


LEES MEER

Vermogensopbouw

Vermogensopbouw is kijken naar morgen. Sparen, beleggen of investeren, welke manier past bij jou? Dat zoeken we samen voor je uit.


LEES MEER

Aankoopbegeleiding

Met Koop Weisch zet je de volgende stap in de zoektocht naar jouw nieuwe thuis. Aankoopbegeleiding verder dan de voordeur, dat voelt als thuiskomen.


LEES MEER

onafhankelijk financieel advies

Meer Weisch Advies?

Kopen of huren? Verbouwen en tegelijkertijd verduurzamen? Benieuwd naar de financiële mogelijkheden als ondernemer? Jouw overwaarde laten verzilveren voor je oude dag? Of denk je aan het kopen van een vakantiehuis? Ook voor ander onafhankelijk financieel advies kun je terecht bij Weisch Advies.

Weisch Advies

It Achterbosk 1
9051 CS Stiens
0611600876
0853035843
info@weischadvies.nl

    

   Volg ons op social media

   Onderdeel van Financieel zeker

   Weisch Advies is franchisenemer van Financieel Zeker. Wij bieden financiële dienstverlening waarbij het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij centraal staat. Feel Good Finance noemen we dat.

   Aansluitgegevens

   • KvK 85091480
   • Kifid registratienummer 300.012172
   • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626